Informatii siguranta produs
- Depozitati-le intr-un loc curat si uscat
Ambalajele de unica folosinta ar trebui sa fie depozitate intr-un loc curat si uscat, pentru a preveni deteriorarea lor, ruperea. In plus, evitati sa le depozitati in zone unde exista riscul de contaminare, cum ar fi bucataria sau baia. In schimb, depozitati-le intr-o zona separata, cum ar fi un raft superior sau o zona de depozitare, care este uscata si curata.
- Evitati contactul cu substante chimice si cu alimente
Aceste consumabile de unica folosinta ar trebui depozitate separat de orice substante chimice si alimente, pentru a evita atingerea acestora. Acest lucru se datoreaza faptului ca ambalajele de unica folosinta pot fi permeabile la substante chimice, cum ar fi detergentii sau substantele de curatare si pot absorbi mirosurile si gusturile alimentelor, ceea ce ar duce la un gust distorsionat al mancarii/bauturii si implicit un feedback negativ din partea clientilor.
- Depozitati-le la o temperatura constanta
Ambalajele de unica folosinta ar trebui sa fie depozitate la o temperatura constanta, de preferinta la temperatura camerei. Evitati sa le depozitati in zone cu variatii mari de temperatura, cum ar fi in apropierea surselor de caldura sau in zonele reci ale locatiei/casei, cum ar fi garajul, subsolul sau sub o simpla copertina afara.
- Nu le depozitati intr-un loc umed
Evitati sa depozitati ambalajele de unica folosinta intr-un loc umed, cum ar fi subsolul, pivnita sau sub o simpla copertina afara, deoarece umiditatea poate provoca deteriorarea lor. In schimb, depozitati-le intr-un loc uscat, cum ar fi un dulap sau o zona de depozitare uscata.
- Folositi suporturi sau organizatoare
Folositi suporturi sau organizatoare pentru a pastra ambalajele de unica folosinta in ordine, de acolo de unde le puteti lua si folosi mai usor. Acest lucru va ajuta la evitarea deteriorarii accidentala a acestora.
- Verificati consumabilele inainte de folosire